Vinterförvaring

Låt oss sköta förvaringen av din mc i vinter.

Vinterförvaring MC

Behöver du plats att förvara din mc under vintern?

Som auktoriserad servicepartner för både Honda och Kawasaki vet vi hur just din mc skall skötas och förvaras med allt från service, underhållsarbeten samt reservdelar eller däckmontering. Så slipp allt krångel i vinter och låt oss förvara din mc istället!

Under perioden 2023-10-02 till 2024-03-31 erbjuder vi 2 alternativ för vinterförvaring.

1) Månadsuppställning. Du betalar 700:- / per månad så förvarar vi din mc, underhållsladdar ditt batteri och startar upp den till våren då det är dags att hämta ut.

2) Kombinera din vinterförvaring med service eller reparationsarbeten för 5500:- eller mer så får du GRATIS vinterförvaring under perioden. Kommer du inte upp till summan betalar du endast mellanskillnaden upp till 5500:- i förvaringsavgift. Självklart även här underhållsladdar vi ditt batteri och startar upp den till våren då det är dags att hämta ut.

Tänk på att eventuella packväskor skall demonteras innan förvaring.

Har du frågor eller funderingar gällande vinterförvaringen eller vill du boka en plats, tveka inte utan hör av dig till oss redan idag på antingen mail eller telefon. Tänk på att ha ditt registreringsnummer tillgängligt för bokning.

Varmt Välkommen!
** Endast ett begränsat antal platser tillgängligt

I

 

© Copyright Örby MC